Fascination About gömme rezervuar

Wiki Article

This Web page is utilizing a safety company to protect alone from on-line attacks. The motion you only performed activated the safety Option. There are numerous actions that can set off this block which includes publishing a certain word or phrase, a SQL command or malformed information.

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

You are able to electronic mail the location operator to allow them to know you ended up blocked. Be sure to contain Everything you were being carrying out when this web page came up as well as the Cloudflare Ray ID uncovered at The underside of the site.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Gömme rezervuar, klozet kasesinin arkasında veya duvarın gömme rezervuar içinde yer alan ve klozet kasesini temizlemek için kullanılan suyun depolandığı kısımdır.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm gömme rezervuar servisi klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum gömme rezervuar sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da gömme rezervuar sahiptir.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine gardenımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek gömme rezervuar servisi için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the very best YouTube encounter and our most current features. Learn more

Report this wiki page